tirsdag den 27. september 2011

Selvvalgte singler.

At være single idag er helt normalt, der er 33% af befolkningen i Dk som er alene eller uden en reel partner.
Alligevel er det for nogen en snosm tilværelse, de som ikke formår at fastholde venskaber eller har et netværk som kan møde dem på deres præmisser.
Der findes mange måder at komme dette til livs, der findes bla single klubber som arrangerer mange forskellige events både med og uden børn, men for nogle er det grænseoverskridende at melde sig ind i disse grupper/klubber.


At gå ud og møde en ny partner, kan være en besværling ting, måske specielt for kvinder. Vi har stillet en masse kriterier op som følge af udviklingen, så idag skal en mand kunne alting, have sund økonomi, pli, et godt job, det rigtige udseende, kunne læse tanker og være en supermand i sengen.

Kvinder mener selv de skal være perfekte i dagligdagen og have deres supermand så behøver de ikke lave mere om ved dem selv.

Mandens ønske til en kvinde er nok mere en luder/madonna

Den pæne perfekte husmoder/kone i dagligdagen og udadtil og en luder i sengen. Meget mere behøver de ikke for  at være tilfredse.

Den sexuelle del er af stor betydning for single livet, det er både et af vore basale behov som vi på en eller anden måde skal have dækket men det er så absolut også et stort kriterie når vi vælger vores partner.



Passer den del os ikke vælges partneren fra med detsamme, er tissemanden for lille, hænger brysterne for meget og er kroppen for fed har det for mange en stor og afgørende betydning.
Det er selvfølgelig ikke den eneste faktor vi hænger os i, der er mange andre, vi spørger ind til job fx - og arbejder du i Netto ja så har du altså mindre chance for at score end hvis du er key account manneger eller It nørd - det er et faktum.

Næsten alle singler har prøvet at være blevet inviteret til middag hos vennerne hvor der sådan helt tilfældig nu sidder en Bent der også er single - hvor pudsigt !!!! Og de fleste singler hader denne Kirsten gifteknivs metode, hvor man lissom påtvinges en blind date uden at have haft en chance for at sige nej tak. Og allerede der går det galt, for man lægger automatisk afstand til vedkommende fra start fordi dette er påtvunget, og måske gør han faktisk detsamme.
Så som den gode ven man gerne vil være bør man altid forhøre sig inden man laver sådan et arrangement og respektere hvis svaret er nej tak.

De fleste singler nyder det frie liv, muligheden for ikke at skulle tage hensyn, selvbestemmelsen og at kunne lukke døren og vide at det kun er en selv der har nøglen. Ikke alle ønsker at få faste forhold igen, at skulle slippe uafhænigheden trods det er hyggeligt og indmellem pratisk at være to - er det bare ikke lykken for alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar