tirsdag den 6. september 2011

Underkastelse via kærlighed


 Hvad er det der gør at nogle opfatter SM som noget fantastisk, hvordan kan man synes at det at en slår på en eller bestemmer over en andet kan være forløsende.
Det handler jo ikke om sex - det handler om magt - at stimulere de sanser man i dagligdagen ikke udsættes for - derfor er det også ofte magtfulde mænd/Quinder der ønsker underkastelse - de behøver den ligevægt i deres liv for at få maximal tilfredsstillelse.
Den nemmeste måde at underkastes på er via sex, det er et sprog alle taler og man kan lege sig ind i rollerne.





Det er ikke engang altid at der er sex blandet ind, men egentlig bare med en sexuel undertone iform at påklædning eller udstyr.
Og hvorfor er det ikke nok at være en luder/madonna ? Fræk som en tøs i sengen og den perfekte Quinde husmoder i resten af forholdet ?


Dominans.


Domina eller Master er ofte de ord man hører i forbindelse med den dominerende i forholdet, dette er dog ikke ensbetydende med at dette er udøveren. Der kan være udlån, der kan være opgaver, det handler om lydighed og det at underkaste sig den dominantes befalinger.
Nogle lever med dominans/underkastelse i hele dagligdagen, også uden at deres omverden ved at det er sådan et forhold de har. Nogle snakker om at den og den er under tøflen, men aner ikke det kan være et dominans forhold parret har og derfor selv nyder dette.
Lever den underkastede ikke op til sin rolle, uddeles der promte straf fra dominanten.
Straf kan være mange ting - det kan være sexuelt men det behøver ikke at være det, oftere er det en form for ydmygelse som fx at blive bundet nøgen til et træ eller skulle gøre en anden grænseoverskridende ting offentligt.





Grænser


Vi har alle grænser, det har man også i et Dominant forhold, derfor er der på forhånd aftalt "stop ord" når dette bruges er det vigtigt at den dominante respektere det og stopper udøvelsen.
Hele forholdet er bygget op på 100% tillid og kærlighed til den anden part, alt skal gøres med respekt og værdighed da det ellers er et utrolig øddelæggende forhold specielt for den underkastede.
Derfor er kommunikation det allervigtigste redskab i denne slags forhold, alt skal vendes så grænserne kun rykkes og ikke overskrides da det ellers går hen og bliver et form for overgreb og derved brydes den opbyggede tillid og forholdet er uigenkaldeligt ødelagt.


Kærlighed


Hvordan kan man kalde det kærlighed at forholdet ikke er ligeværdigt og hvor en part er totalt underkastet en andens mening, livsstil og gøren ?
Det kan være svært for andre mennesker at sætte sig ind i at man kan elske en person og så dominerere dem totalt, men for de som lever i sådanne forhold er det netop den optimale måde at vise deres kærlighed og hengivenhed på til hinanden..





Hvis man ønsker at vide mere om den slags kærlighed og forhold er bogen Q´s historie en fantastisk læsning.
Den store forelskelse som netop udmønter sig i underkastelse af kærlighed til sin partner...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar